Osmancık Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Öğrencilerimizi değişen dünyaya hazırlayarak onların dünyaya anlamlı katkılarda bulunmasını sağlayacak eğitim ve öğretim ortamı sunmak. Öğrenmeyi öğrenen; üretmeyi ve problem çözmeyi alışkanlık haline getiren; bilimsel yöntemler kullanmayı ilke olarak benimsemiş; toplumu yönlendiren, bilgilendiren; kültürel ve manevi değerleri yaşayan bireyler yetiştirmek. Özel yetenekli öğrencilerin bütün ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Özel yetenekli öğrencileri, milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, öz güveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, hoşgörü sahibi iyi bir insan olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:40 20:25
Isınma: Kaloriferli-Doğalgaz
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (364) 611-5867

WEB - https://osmancikbilsem.meb.k12.tr

Adres - ŞENYURT MAH. ÖMER DERİNDERE BUL. İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ BLOK NO 191 İÇ KAPI NO 1 OSMANCIK / ÇORUM

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - ŞENYURT MAH. ÖMER DERİNDERE BUL. İMAM HATİP SİTESİ LİSESİ BLOK NO 191 İÇ KAPI NO 1 OSMANCIK / ÇORUM